Fogyás, életmód coaching

Többször is próbáltál már lefogyni, de valahogy sosem maradt tartós az eredmény? Túl vagy jó néhány önkínzó diétán, vagy kipróbáltál csodaszereket, és mégsem jártál sikerrel? Az újévi fogadalmad is az volt, hogy fogysz három kilót? Ha valóban szeretnéd elérni a célod, akkor a fogyás coaching az, amire szükséged van. A sikeres fogyás ugyanis szemléletváltást is igényel. A folyamat több szakaszból áll, és minden szakasz során másféle tevékenységre és támogatásra van szükséged.

Az első alkalommal megtudhatod, hogy hol tartasz a változás folyamatában, és mit tehetsz a siker érdekében. Az éltmódváltási folyamathoz szükséges támogatás mellett közösen felmérjük az étkezési szokásaidat, az életmódodat, és segítünk olyan lépéseket kitalálni és megtenni, amelyek beleférnek a mindennapjaidba. Azaz nem kínálunk csodaszereket, azt sem mondjuk, hogy minden nap főzz, ha ez nem fér bele az idődbe. A cél, hogy olyan rendszer kialakításában támogassunk, ami tartósan fennmarad.

Ha tudni szeretnéd, kell-e egyáltalán fogynod, a kalkulátor segítségével kiszámolhatod a testtömeg-indexedet: jelöld be a „metric” opciót, írd be a magasságod és a súlyodat. A testtömeg-index 18 és 25 között számít normálnak, ez alatt kóros soványságról, e fölött túlsúlyról, 30-as index fölött pedig már szövődményeket is okozó elhízásról beszélünk.

Your BMI is

Hogy mennyi időre lesz szükség, az attól is függ, hol tartasz a változási folyamatban. Ha szeretnéd, te magad is ellenőrizheted, hol tartasz jelenleg: töltsd le a változás-kérdőívet innen. 3-4 alkalomra mindenképp szükséged lesz az étkezés és a napirend kialakításához, utána igény szerint támogatunk a fenntartásban. Érdeklődni, jelentkezni itt tudsz: https://pszichowellness.eu/elerhetoseg-idopontfoglalas/