Elérhetőség, időpontfoglalás

Kedves Látogató,

Időpontot foglalni a lenti naptárban tudsz. Igyekszem naprakészen tartani, de kérlek, várd meg a visszajelző emailt, mielőtt személyesen is eljössz, hogy biztosan jó legyen az időpont. (Több felületen is elérhető vagyok, emiatt lehet, hogy itt nem jelenik meg egy időpont, ami egyébként szabad.) Ha nem találsz neked megfelelő időpontot, kérlek, írj az űrlapon. A néha foglalt, néha szabad időpontokat nem jelzi a rendszer, de lehet köztük olyan, ami neked alkalmas.

Érdeklődni, kérdést feltenni a kapcsolatfelvételi űrlapon tudsz, amire igyekszem minél előbb válaszolni, addig kérlek, légy türelemmel.

    Email: info@pszichowellness.eu

    Telefon: 70/507-56-66 (Ha konzultációt vagy csoportot tartok, nem tudom felvenni, kérlek, hogy próbálkozz többször, esetleg küldj SMS-t.)

    Elérhetőség személyesen: Harmóniaház, Arany János u.

    Mentálhigiénés konzultációra, coachingra időpontot a naptárban tudsz foglalni. Kérlek, várd meg a visszaigazolást ebben az esetben is, mielőtt személyesen eljönnél, mivel a terem foglaltságát is ellenőriznem kell. Arra is kérlek, 24 órán belül ne foglalj időpontot, mert ebben az esetben nem biztos, hogy időben tudok visszajelzést küldeni. (Ha mégis ezt választod, akkor kérlek, ne haragudj, ha nem sikerül időben visszajeleznem.) Ha nincs számodra megfelelő időpont, kérlek, írj, és egyeztessünk, itt a fixen szabad idősávok szerepelnek.

    Foglal