Életed filmje coaching

Az életed eseményei megtörténnek; van, amit tudsz befolyásolni, és van, amit nem. Fontos kérdés azonban, hogy vállalod-e a főszerepet életed filmjében? Arra haladsz-e, amerre szeretnél, vagy mások szabják meg, mit tegyél, hogyan reagálj? A történéseket, helyzeteket folyamatosan értékeled magadban: létezik egy belső kép, amit önmagadról látsz. Ahogy Epiktétosz görög filozófus mondta: “Nem a dolgok kavarják fel az embereket, hanem az ítélet, amelyet a dolgokról alkotnak.” Azaz ha úgy érzed, hogy nem te vagy a saját életed főszereplője, akkor erről az önmagad által alkotott forgatókönyv is tehet. A „filmet” folyamatosan írod és rendezed – azaz életed filmje válik a valódi életeddé. Az „Életed filmje” coaching segít feltárni, hogy milyen történetet mesélsz az életedről.

Amikor a film elkezdődik, valójában még mások írják a szerepünket: a szüleink, akiktől érzelmi és testi jóllétünk függ, a családunk tagjai, akik megtanítják, hogyan kell viselkednünk bizonyos helyzetekben. De akár az egész életünket leélhetjük úgy, hogy soha nem vizsgáljuk meg, valóban testhez állóak-e a szerepeink, és valóban csak és kizárólag úgy lehet azokat megvalósítani, ahogyan gyerekkorunkban tanultuk. Az “Életed filmje” coaching abban is támogat, hogy elemezd azokat a hiedelmeket, amiket a film segítségével fenntartasz. A coaching folyamat zárásaként lehetőséged lesz rá, hogy átírd a forgatókönyvet.

A coaching öt szakaszból áll, és attól függően, hogy otthon menyit foglalkozol még az egyes témákkal, egy szakasz általában két ülést vesz igénybe. Ezt tudod gyorsítani is, de ha valamilyen komolyabb problémába ütközöl, akkor lehet, hogy több időt kell szánnod a korrekcióra. Érdeklődni, jelentkezni itt tudsz: https://pszichowellness.eu/elerhetoseg-idopontfoglalas/